Uitleg

Voeg een virtuele tour toe

Breng uw bedrijf tot leven met Street View technologie: maak een interactieve tour met panorama's van 360 graden. Toon uw klanten alle details waarvan ze houden. Uitermate geschikt voor restaurants, winkels, fitnesscentra, kap- of schoonheidssalons , enzovoorts.


Boei uw klanten

Met Bedrijfsfoto's kunnen uw klanten, zoals nooit tevoren, bij u rondwandelen, uw interieur verkennen en interactief omgaan met uw bedrijf. Klanten kunnen uw bedrijf nu ervaren alsof ze er echt zijn binnengestapt.


Deel met de wereld

Deze afbeeldingen worden niet alleen weergegeven op Google Zoeken, Google Maps en Google Places, u kunt Street View ook integreren in uw eigen website, op uw pagina's in sociale media en meer.


Uw bedrijf op internet

Dezelfde Street View-technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is nu beschikbaar voor uw bedrijf. Creƫer interactieve ervaringen van hoge kwaliteit met panorama's van 360 graden.


Werk met vertrouwde fotografen

Vertrouwde fotografen van Google maken samen met u een planning voor het fotograferen van uw bedrijf. Fotosessies gaan snel, storen niet en zijn niet persoonlijk.


Trek nieuwe klanten online aan

Met de interactieve functies kunnen klanten die u online vinden, bij u rondwandelen, uw interieur verkennen en uw zaak van naderbij bekijken.

Zet uw Bedrijf op de Kaart met Google Streetview
Sander van Schaik is Google Bedrijfsfoto's Vertrouwde Fotograaf